Therapie met psycholoog Hans Schuurman

Psycholoog Hans Amsterdam met psycholoog Hans Schuurman

De behandeling van Therapie Amsterdam is gestoeld op het idee dat iedereen mogelijkheden heeft waarvan hij of zij zich vaak niet bewust van is. Het is er wel, maar het heeft zich nog niet laten zien. Dat kan verschillende redenen hebben; je had het nog niet nodig, of, je was er nog niet aan toe. Waarschijnlijk heb je het nu wel nodig. Het is heel lastig om voor jezelf te weten wat dat is, en hoe je erbij komt. Je bent immers vastgelopen.

Geblokkeerd

Je hebt er een leven op zitten; hoe lang of kort ook. En in dat leven heb je dingen meegekregen - er is het een en ander gebeurd, je hebt dingen geleerd en gezien. Dat heeft je gevormd. En kennelijk op zo’n manier dat het je in de weg zit. Als je weet wat je nu blokkeert en je geeft het een plek, dan kun je groeien. Het klinkt misschien eenvoudig, maar dat is het geenszins. Het is moeilijk, pijnlijk soms en vaak behoorlijk confronterend. Maar het is nodig. Bel Psycholoog Hans Amsterdam voor een afspraak.

Werken met inzicht

De behandeling van Psycholoog Hans Amsterdam is gericht op inzicht. We praten. We duiden. We leren. Daarbij schuwen we geen enkel onderwerp; zaken die nu spelen, situaties in het verleden, maar ook dromen, fantasieën en beelden die spontaan opkomen. Het gaat dus echt om jou. Ik heb daarom ook geen kant en klaar recept voor de behandeling in mijn praktijk Therapie Amsterdam.

Psycholoog Hans Amsterdam: verschillende klachten en therapieën

Je kunt met heel uiteenlopende klachten terecht bij Therapie Amsterdam. Meer weten over verschillende klachten en therapieën? Klik op één van de volgende links:

Contact

Wil je meer weten over therapie in Amsterdam? Bel of mail Hans Schuurman van  Psycholoog Hans Amsterdam